دعوت دبیر سندیکای صنعت مخابرات از فعالان حوزه ICT برای حضور در جشنواره ملی فاوا دعوت دبیر سندیکای صنعت مخابرات از فعالان حوزه ICT برای حضور در جشنواره ملی فاوا (تعداد بازدید : 253)

فرامرز رستگار دبیر و نایب رییس سندیکای صنعت مخابرات ایران با اشاره به فعالیت این سندیکای در حوزه فاوا، تاکید کرد: سندیکای صنعت مخابرات ایران به عنوان حامی تحقیق و تولید محصولات فاوا درکنار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره در تلاش هست که میزان بومی سازی شبکه ملی اطلاعات را ارتقا دهد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فاوا، افزود: این جشنواره که اخیرا توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده، یکی از راه های شناسایی توانمندی های بخش عرضه و همرسانی آن با بخش تقاضا است.

عضو شورای راهبری نهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه فرصت ثبت نام و ارائه طرح تا ۱۲ اردیبهشت سال جاری است، تصریح کرد: از تمام مراکز علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و صنعتی کشور که در بخش زیرساخت ارتباطی و زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات فعالیت دارند دعوت می کنیم که در این جشنواره  حضور فعال داشته باشند.

وی افزود: متقاضیان شرکت در این جشنواره برای ثبت طرح، پس از ورود به سایت جشنواره، بخش ((تحقیق و توسعه تجهیزات شبکه ملی اطلاعات)) را انتخاب کنند.

رستگار، توضیح داد: محصولاتی که امکان رقابت در این جشنواره را دارند شامل سخت افزار یا نرم افزار و یا ترکیب آن می باشند

تاریخ: ۱۴۰۲/۰۲/۰۷